Heuts, Keurslager

Rundvlees

Ons rundvlees betrekken wij van een lokale leverancier. Deze leverancier weet exact aan welke eisen ons rundvlees moet voldoen. Onze leverancier doet een stukje voor-bewerking ( uitbenen) waarna wij in eigen bedrijf het vlees verder bewerken tot de juiste snit zodat deze het beste past in ons assortiment. Dit alles onder consequente hygiënische omstandigheden.

Wij werken alleen met vrouwelijk rundvlees, bij voorkeur een dier dat een paar kalveren heeft gehad, dit dier heeft zo de kans gehad om tot een karakteristieke smaakontwikkeling van het vlees te komen. De basis is altijd het Belgische wit-blauwe ras, dit ras heeft van nature een genetische aanleg voor een uitzonderlijke spierontwikkeling. Het merendeel van deze runderen komt uit de Belgische Ardennen.

Voor de voeding en af-mesting van deze runderen gebeurt alleen door gecertificeerde bedrijven (boeren). Er zijn zeer strenge afspraken gemaakt en vastgelegd in het GMP lastenboek.

Transport van de dieren dient altijd minimaal te zijn en door het verbod op het gebruik van genetisch gemodificeerde voedermiddelen, aanvullende voeders, voor-mengsels en mengvoeders is er veel minder belasting voor het milieu.  

Een greep uit ons assortiment

  • Tournedos (biefstuk van de haas)
  • Carpaccio
  • Murgbiefstuk (botermalse bief van de zijlende)
  • Kogelbiefstuk
  • Hollandse biefstuk
  • Bieflap
  • Contrafilet/entrecote
  • Rib eye
  • Rosbief
  • Braadstuk (ezeltje)
  • Runder stooflappen
  • Runder stoofrollade

 

  • Riblappen
  • Runderschnitzel
  • Sucadelapje
  • Runderpoulet
  • Mager soepvlees
  • Runder soepschenkel
  • Runder platte dun (klapstuk met been)
  • Ossestaart
  • Runderbieflappen
  • T-bone steak
  • Runderleverlap
  • Soepbeentjes

Runder vlugklaar assortiment

  • Pepersteak
  • Mexicaanse Minutesteak
  • Biefreepjes in diverse smaken
  • Kruidenbotersteaks
  • Gouverneursteaks
  • Beef mozzarella
  • Gemarineerde biefstuk 
  • Rundervinken  
  • Tartaartje 
  • Hamburger 
  • Megaburger
  • Runder gehakt, naturel of gekruid 
  • Carpaccio misto  
  • Pompoentje 
  • Pitburger 
  • Rundersaucijs 
  • Merguez worstjes

Heuts, Keurslager

Bergerstraat 52
6226BD Maastricht
0433625226
043-3620570

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten