Heuts, Keurslager

Salades, rauwkosten en sauzen

Om echt onderscheidend te zijn, maken wij een groot assortiment salades in eigen keuken van de beste grondstoffen en zo vers mogelijk. Hierin hebben wij dan ook al een grote naamsbekendheid opgebouwd.

Ons salade-assortiment

  • Kip-kerriesalade
  • Kip-salade
  • Kip-fruit salade
  • Berger-kipsalade
  • Vleessalade
  • Bouillonsalade
  • Eiersalade
  • Krabsalade
  • Zalmsalade
  • Haring salade
  • Tonijnsalade
  • Langoustine cocktailsalade
  • Koude schotel (ouderwets lekker!)
  • Kartoffelsalade
  • Komkommer salade
  • Farmersalade
  • Sellerysalade

Rauwkost salades en pasta salades

Bijna dagelijks produceren wij een groot aantal smakelijke  verse rauwkost,- en pasta -salades. Met de super verse ingrediënten en vol van smaak. Kom uzelf maar eens overtuigen van deze heerlijke en eerlijke produkten.

een greep uit ons assortiment:

  • Bergerrauwkostsalade
  • Hierderrauwkostsalade
  • Lente rauwkostsalade
  • Spaanse rauwkostsalade 
  • Cole slaw rauwkostsalade
  • Italiaanse rauwkostsalade
  • Frisse-groentesalade
  • Komkommer dille rauwkost
  • Koude schotel
  • Kartoffel salade
  • Pasta -asperge salade
  • Pasta fantasia salade
  • Pasta Italia salade
  • Macaroni vleessalade

Koude en warme sauzen

Uit eigen keuken  hebben wij een groot aantal koude en warme sauzen met verassende smaken zoals onze knoflooksaus (wereldberoemd in Maastricht e.o) en een van onze nieuwe sauzen: de duizend-en-een-nachtsaus ( mag overigens ook overdag worden gegeten dus u hoeft hier niet persé voor op te staan !)

Ons assortiment:

  • Cocktailsaus
  • Bieslooksaus
  • Zazikisaus
  • Zigeunersaus
  • Knoflooksaus
  • Duizend-en-een-nachtsaus
  • Saté saus
  • Champigonroomsaus
  • Peperroomsaus
  • Stroganoffsaus
  • Mosterd saus
  • Limburgse Mosterdsaus

Wildsauzen

De benaming wildsauzen is niet echt helemaal correct omdat deze sauzen niet alleen bij wild hoeven te worden gebruikt. Het zijn wel echte culinaire sauzen uit eigen keuken. We krijgen er hele goede reacties op van onze klanten en zijn er dus ook best wel een beetje trots op!

  • Kriekenbiersaus , ook super lekker bij alle soorten biefstuk
  • Rode wijnsaus, ook super lekker bij alle soorten biefstuk
  • Rode portsaus, ook super lekker bij alle soorten biefstuk
  • Espressowildsaus , wildsaus met koffie , een uitgesproken smaak; maar superlekker bij wild!
  • Veenbessenwildsaus, heerlijk bij lamsvlees, wild en roodvlees
  • Kalfsfond, fijn als basis voor eigen gemaakte sauzen

Heuts, Keurslager

Bergerstraat 52
6226BD Maastricht
0433625226
043-3620570

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten