Heuts, Keurslager

Vleeswaren

Met veel plezier en liefde voor de producten maken wij het grootste gedeelte van onze vleeswaren in onze eigen worstmakerij. Wij besteden veel zorg aan de voorbereiding en inkoop van onze grondstoffen. In de loop der tijd hebben we er veel aan gedaan om onze recepturen te perfectioneren. Wij laten ons hierbij bijstaan door een van de beste worstmakers van het land. Dit resulteert in nog smakelijkere producten.

Specialiteiten

  • Filet americain
  • Prepare Belgique
  • Filet carpaccio 
  • Filet martino 
  • Filet du chef (Duroc d' Olive )
  • Preskop
  • Kalkoenpreskop
  • Kalfspreskop
  • Hoofdkaas

Hamproducten

  • Gekookte achterham
  • Gegrilde achterham
  • Bruutsjesschink ( broodjesham )
  • Gekookte kipham
  • Italiaanse kipham
  • Gekookte kalkoenham

Spekproducten

  • Bergersnekspek
  • Katenspek
  • Mosterdspek
  • Ontbijtspek, licht gerookt
  • Licht gezouten spek
  • Zeeuws spek

Droge worstsoorten

  • Boerenmetworst
  • Chorizo
  • Eigen cervelaat
  • Limburgse snijworst
  • Linea cervelaat
  • Mediteraanse droge worst
  • Pain d'ardenne
  • Peper cervelaat
  • Salami Hongaars
  • Salami Parmazan
  • Ventricina picante

Gebraden producten

  • Gebraden bacon
  • Gebraden rosbief
  • Gebraden varkensfilet
  • Gebraden Provencaalse varkensfricandeau
  • Gebraden kalfsfricandeau
  • Gebraden beenhammetje
  • Grillworst
  • Pain de Provence
  • Sjaandergehakt
  • Uiengehakt
  • Witte vrouwenpastei

Gekookte worstsoorten

  • Boterhamworst      
  • Corned beef
  • Palingworst
  • Billy beer
  • Rookworst
  • Knakworst
  • Ardenner boterhamworst
  • Gevulde kalfsrollade
  • Zure kalfspastei

Leverworsten

  • Leverkaas
  • Berliner
  • Kalfsleverworst
  • Saksische leverworst
  • Gekookte lever
  • Gebakken pastei fijn
  • Gebakken pastei met appel en rozijnen 
  • Gebakken uienpastei
  • Gebakken boerenpastei
  • Sandwich creme

Rauwe hammen

  • Ardennerham
  • Couburgerham gerookt
  • Filet d'Ardenne
  • Belgische Gandaham
  • Limburgs hamspek, naturel of gerookt
  • Mestreechter row schink, eigengemaakte rauwe ham van Duroc d'Olive
  • Parmaham (origineel met kroningsstempel)
  • Rookvlees
  • Schwarzwalderham      
  • Serranoham
  • Trevelèz ham

Paté

  • Staafpaté
  • Roompaté
  • Notenpaté (seizoen)
  • Ardenner paté
  • Uienconfijtpaté
  • Cranberrypaté
  • Champignonpaté
  • Peperpaté
  • Wildpaté (seizoen)
  • Hampaté ( seizoen)

Snacks & bloedworsten

  • Speenbakje (speebèkske)
  • Hoofdkaasbakje
  • Saltufo
  • Ardenner goliathje
  • Peperworstje
  • Cassiotore Brescia
  • Balkenbrei
  • Bloedworst
  • Bloedworst met spek

Heuts, Keurslager

Bergerstraat 52
6226BD Maastricht
0433625226
043-3620570

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten