Heuts, Keurslager

Barbecue is onze specialiteit!

Ons assortiment barbecuevlees bestaat uit talloze producten. Dit kan er toe leiden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Graag staan we u persoonlijk te woord om u te voorzien van een juist advies. Om uw keuze te vergemakkelijken, hebben wij enkele pakketten samengesteld. Ons vlees kan naar wens worden gemarineerd met veel verschillende smaken. Houdt u van knoflook, gekruid, pittig of zoet, alles is mogelijk!

Natuurlijk kunnen wij uw partij compleet maken met diverse soorten salades, rauwkosten, sausjes, aardappel; garnituren etc.

Heeft u een buitenkeuken dan hebben wij voor u de mooiste en malste grotere vleesdelen zodat u optimaal kunt genieten van uw barbecue.. U kunt uw barbecue dan gebruiken als buitenoven dit is een mooie manier van vleesbereiden, spannend en lekker. Kijk voor ideeën in de assortimentslijst. Speciaal voor uw buitenkeuken 'Groter vlees'. Graag staan we u te woord in de winkel en adviseren u graag!

Voor meer informatie klikt u hier beneden op de verschillende onderwerpen.

Ons barbecue assortiment

Barbecue pakketten

Barbecue apparatuur

  • Leen barbecue alleen met geldig legitimatie bewijs
  • Ophalen barbecue na 13.00 uur
    Terugbezorgen altijd vóór 11:00 uur
  • Barbecue altijd dag later terugbezorgen (m.u.v. zondag en maandag)
  • Er geldt geen huur voor de barbecue
  • Borg per barbecue € 100,-
  • Gasverbruik per kg  € 5,00.
  • Schoonmaak kosten per barbecue € 20,-
    In bruikleen gekregen barbecue aub niet schoonmaken.
  • Bezorging voor 18.00 uur € 7,50,-  (in Maastricht en directe grensgemeenten)
  • Bezorging tussen 18.00 en 20.00 uur € 12,50 (in Maastricht en directe grensgemeenten). 
  • Buiten grensgebied bezorgkosten in overleg
  • Ophalen barbecue gelijke tarieven.

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Heuts, Keurslager

Bergerstraat 52
6226BD Maastricht
0433625226
043-3620570

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten